Baidahfokuserad vecka

Förra måndagen for vi alltså nedåt i landet, spenderade några super dagar hos Emelie och for sedan till tävlingsplatsen i Strängnäs. En helg fylld av fart men också fantastiska människor som fått allt att funka, där inräknat världens bästa funktionär Ida som fått stå ut och kämpa med mycket, och samma gäller tävlingsledaren, som inte var någon mindre än Elin själv! 
Baidah och jag började med att starta terränghoppningen som bestod av 9 hinder på en sträcka som var 1,2 km lång. Med några stopp, några stillaståendes hopp och några bra hopp så tog vi oss igenom mållinjen, supernöjda!  
Senare var det dags för utställningen av alla hästar, det var ju första gången för oss båda, jag tycker det gick bra för oss, men om inte annat så lär man sig otroligt mycket av att titta på alla andra, och nu vet jag vad man borde träna på!
Nästa dag var det dags för speeden, också där första gången, nu vet jag vad som krävs till nästa gång! Att tillägga är att det hade varit en väldigt lång vecka med väldigt många nya intryck för Baidah. Vi gick i mål 4 sekunder efter vinnartiden, blev inte placerade men fick istället ta emot Elin och Grands fjärdeplats rosett! 
Slutligen var det dags för banhoppningen, Baidah kändes lite uppjagad efter speeden och jag var jättenervig, så denna klass var inget att hänga i julgranen.

Jag är hur nöjd som helst med den här resan, den har verkligen varit en upplevelse jag aldrig kommer glömma. Har fått se och uppleva så mycket! 
Det finns många fina bilder ute på mig och Baidah men det känns inte rätt att lägga upp dem utan att ha betalat för dem så jag ger er de bilder jag har från veckan, i lite oordning(Hinner inte riktigt med ännu i hennes hopp att ge eftergift då vi fortfarande försöker få kläm på det) om jag kunde så skulle jag dessutom lägga upp alla fantastiska snapvideos från nör vi tjejer hoppade utan häst!

RSS 2.0