Fredagsandan

Emil har åkt till fjällen. Alltså ingen som väntar på att man ska komma hem. Varför komma hem då?

Efter jobbet tog jag det lugnt hos farmor, åt middag med dem och Tommi och löste lite korsord med farmor. 
Sen gick jag ut, alla hästar fick komma in och jag tog hand om lite hovar. Snebena skötte sig bättre än på länge, även om hon är mer clown än vanligt så lät hon mig iallafall få hålla alla benen snällt och tålmodigt! Efter det blev hon ordentligt genomborstad och hon älskade uppmärksamheten! 

Buster fick också bli ordentligt borstad och han snodde bara stilla och njöt. 

Baidah fick faktiskt vila idag, även från skritt. Hon fick hovarna gjorda, blev inte lika väl borstad som de andra då hela hon är en bajsfläck... Jag måste mocka vindskyddet imorgon betyder det. Jag fick hennes bakterieprovsvar också idag så nu börjar behandling mot hennes hemskheter. Håll tummarna för henne nu allihopa! Jag vill gärna få bukt med det här nu. 

Buster försöker fråga om han inte kan få smaka lite av Baidahs alla konstiga extra grejer? Om du lägger lite här på min tunga kanske, Tack? Baidah får stå åt det här hållet nu när jag använder hårtorken för att torka efter att jag tvättat hennes ben. Lite skivor av morötter var allt som krävdes för att den skulle var okej att använda. Positivt betingande! Linda skrattade när jag sa att jag lärt henne att acceptera hårtork nu, jag tycker ändå det är ganska smart?
RSS 2.0