En pussgurka



Den här helgen har hästarna fått börja känna på äventyrslivet igen. Baidah och jag åkte till Veronica och Mia på röbäck och tog en lugn tur runt där medan vi pratade lite. De ville låna och testrida med vår bosal och det gick ju utmärkt. Tror det var första gången Snorkis blev lämnad hemma ensam när Baidah åker iväg med släp men hon tog det rätt så coolt. Hon kan ju ligga och vila i vindskyddet ibland när vi kommer tillbaks från ridturer så hon är nog ganska okej med att vara själv ibland. Baidah har väl inte åkt släp heller sen senaste tävlingen i augusti men allt var som vanligt. Älskar denna hästen alltså.

Igår följde Emil med ut och gick medan vi red och Snorkis följde som handhäst. Han tog några kort och självklart blir den bästa bilden suddig, haha men jag hade ju inte räknat med några kort så allt var ju en bonus!


Och ja Elin, jag ser min fot på den övre bilden, därav lägger jag ut den suddiga bilden bara för att bevisa att det fanns ett ögonblick då min fot inte pekade rakt ut åt sidan. 😂


RSS 2.0