Höstväder

Igår hällregnade det. Men med rätt kläder så är en skrittur hur mysig som helst! Så jag hittade den enda av mina jackor som är vattentät, min gigantiska gula reflexjacka.. Så stackars Baidah fick självklart överge sitt rosa och istället matcha och ha gult reflextäcke!

Idag fyllde jag upp lite extra halm i vindskyddet då jag bara täckte golvet till en torr och lite mjukare yta igårkväll då jag anade att det skulle bli en innesittarkväll för hästarna. Men nu är jag mer nöjd med mängden!

Då jag imorse vaknade med ont i ryggen så fick Baidah ha sadel idag så jag kunde lätta lite från hennes rygg om hon skulle busa, vilket hon också gjorde i blåsovädret vi hade.

Imorse hade jag också min efterlängtade körlektion! Allt känns bättre nu när vi gått igenom allt och läraren verkade nöjd, men samtidigt mer nervöst då jag fick veta att det inte är som på vanliga uppkörningen med säkerhetskontrollen. För vanligt B körkort skulle man bara göra en del av kontrollen men till det här ska man göra ALLT, plus det som ska kollas med släpet... Huvva. Och så måste jag komma ihåg att börja titta efter skyltar, det är min största svaghet i körningen.

RSS 2.0