Allt rullar på som vanligt

Jag jobbar och jobbar. Här i veckan blev det 6 jobbkvällar på raken så då fick jag mocka och göra stallet i dagsljus, väldigt trevligt! Samtidigt pratar jag i telefon med min syster under stalltimmarna, nästa vecka får hon äntligen komma hem från Thailand! 

Småtjejerna har en del hyss för sig. Jag tror de gör allt för att jag ska ha ännu mer att göra. När jag mockar så har jag ju en hög utanför vindskyddet som jag kastat allt på, hela den högen hade rivits och krafsats in i vindskyddet igen. När jag just fyllt på vatten då stod Sneis och lekte med vattnet, sjukt kul att kasta ut det ur baljan. Efter ett tag stod även Snorkis där och gjorde precis som storasyster fast i den andra baljan. Haha de är ju söta men de hjälper inte direkt till. 
Bild från förra måndagen när vi for till vännänget och tränade för Elin. 

Ridningen är ju helt värdelös egentligen, antingen har det blivit skritta eller använda min egenformade ridbana på en åker. Den enda åkern Baidah går bra på typ, för har vi gjort sjukt fina spår. Ett fyrkantsspår, snett igenom, över medellinjen och två vackra volter på kortsidorna. Enkelt att rida när Baidah gärna följer spåret som blir så tydligt i frostgräset. Jag är bara rädd attdet ska bli is i spåret så vi kan inte vara där så mtycker...


RSS 2.0