Hallå i stugan!

I vännfors fortsätter vi som vanligt denna vinter... Is is och is. Men vi har ändå lyckats rida ganska mycket och än så länge har jag personligen ramlat fler gånger (4) än min häst(1). Det är inte lätt alltså.
För några veckor sen tillät snön på ridbanan lite hoppning så då hade vi kul. Vi försöker på uteritterna jobba med att hålla formen i övergångarna vilket jag tycker är himla roligt. Har dock upptäckt att jag typ aldrig tränar det mellan trav och galopp? Så lite mer fokus har hamnat på det! Sen vore det ju roligt om känslan från hemmaridningen någonsin kunde följa med till när vi väl är på en ridbana i framtiden men jag har låga förväntningar på det men det är såklart ett mål! Vi försöker även vara duktigare på att byta huvudlag och rida med sadel ibland så vi inte enbart rider barbacka med sidepull och nog går det bättre!
Baidah har även testat att slänga av sig alla fyra skor under en snabbare galopp, vi red fram och tillbaks i sammanlagt 4 km bara för att hitta igen den sista skon, men tillslut precis när jag hade gett upp så såg jag den! 


Och vad händer i stan då? Jag har planterat om mina blommor och blivit en sån jäkla blomnörd sista tiden i mitt liv, Emil vet inte vem jag är ungefär. Jag har även åkt slalom en dag, skridskor nere på innergården och varit till klätterhallen två gånger under februari, och senast gick det så himla bra! Jag klättrade på en led med svårighetsgrad 5c som jag inte klarat förut och klarade den på första försöket, med autobelay som jag tycker är jätteläskig att säkras med då man blir direkt ned hissat om man faller. Men jag klarade även en 6a som jag aldrig ens har provat att klättra, men då säkrade Emil mig så jag var lite modigare. 
Rolig månad har jag haft och hoppas att det fortsätter liknande i mars! 



RSS 2.0