Mitt i juli!

Hej vad det går! Jag har haft en och en halv veckas semester och jag och Emil har ändå hunnit beta av en del grejer! Men även hästarna har gjort en del de senaste veckorna!

Snorken har blivit sutten på och jag fick äran att åka ett helt varv runt ridhuset medan Elin ledde oss! Sen har vi tränat hemma lite på att sitta upp och av och jag kan inte säga annat än att hon är en stjärna. 🌟

Baidah avslutade i veckan sommarens distansutmaning men vi har en vecka kvar att samla in mil, vi når ju gärna upp i minst samma som förra året. Kravet var 16 mil, vi siktar på 20!



Emil och jag startade semestern med att åka till Göteborg så snabbt vi bara kunde. Ned onsdag, sov i bilen på tivedens nationalpark och torsdag morgon for vi vidare till Göteborg. 


När vi kom fram till Göteborg så checkade vi in på hotellet, åt lunch och tänkte kika runt i stan men folkmassorna gav oss torgskräck. Så vi åt en tidig middag innan vi gick mot Liseberg där vi hade kvällspass. Och åkte underbart hemska berg-och-dalbanor innan vi promenerade hem, även där var det nästan onödigt mycket folk, känns inte alls som att folk har samma tänk som hör hemma.




På väg hem stannade vi i Stenungsund och hälsade på en vän på hans lunchrast innan vi drog vidare till hamra nationalpark där vi också gick en runda, och sen sov i bilen igen. 




 
Ja alla magiska bilder är fotade av Emil. Men för EN ENDA gångs skull tog min telefon en sagolik bild, kolla bara, helt rå utan filter!

Sen raka vägen till sadelkammarfest när vi kom hem. Emil hämtade mig mitt i åskvädret och jag fick äntligen sova i min säng!

Sen har dagarna mest traskat vidare, vi har tränat lite, jag har ridit, vi har varit på kalas för familjemedlemmar, hängt med vänner på stranden och vi avslutade veckan med att åka till Jennifer, Olof och tvillingarna och sov över i deras nya hus! Väldigt mysiga dagar har jag haft och längtar lite efter att sköta om alla djuren igen imorgon på gården! 




RSS 2.0