Equilab!

Äntligen! Jag tror nästan att mitt uppgivna mailande om appen gjorde skillnad. För nu efter senaste uppdateringen av telefonen så kunde jag äntligen ladda ned appen igen! Jag hade lilla julafton när det äntligen gick alltså! Upptäckte också att det ju går att använda appen till mycket mer än vad jag har gjort(vet ej om detta var för att jag inte var så intresserad förut eller om de uppdaterat den under min tid ifrån), så nu har jag lagt in att den ska larma när det är dags för hovar i kalendern och man kan ju lägga in allt möjligt, tävling, veterinär och jaa allt! Så taggad på att kunna börja räkna mer ordentligt på ridningen igen! 
 
Ikväll har jag bokat ombesiktning på hästsläpet nu på onsdag så då får alla hålla tummarna för vår del, det är våra älskade bromsar som bråkar igen...
 
 
Alltså ibland är det lite ofattbart att jag äger denna fantastiska häst, bästa vän!
 
Jag börjar bli riktigt sugen på att komma igång och hoppa igen, men skon klämmer rätt mycket i att vi inte har en sadel för ändamålet. Det hade varit roligt att börja skutta lite och sen våga oss ut på blåbärshoppningar bara för träningens skull, men den tiden kommer väl när det är dags(ibland får man ju bara göra så att det faktiskt blir dags). 
RSS 2.0