Klumpeduns-ligan!

Det mysigaste med att ha flyttat hästarna till vinterhagarna igen är ju att snorkfröken ska stå och mysa medans man mockar! Hon står gärna och länge ivägen och sen står hon på bra avstånd med en lååång hals för att ändå tigga pussar hahha, Lina har nog också upptäckt tjusningen med att mocka med Snorkisen!

I övrigt så saknar jag verkligen equilab på min telefon som inte är kompatibel med appen. Jag har ju till och med mailat till equilab om detta för länge sedan, de kunde inte hjälpa mig. Jag har laddat ned ALLA andra appar som verkar vara liknande men antingen så är de jättedåliga och stänger av sig själva eller så trackar de inte rätt eller så är de bara dagböcker... Så idag har jag till och med skrivit till huawei och frågat om det går att fixa. Den jag chattade med lovade att märka problemet och förhoppningsvis kan det fixas med framtida uppdateringar!

Baidah har haft en lugn vecka av många anledningar men har också fått jobba hårt en dag så hon fick svettas ordentligt! Men jag har ingen panik över hennes hull just nu så det är nog lugnt. Igår fick Emil vittna till "sådan ryttare, sådan häst" när vi var ute på promenad med båda hästarna. Det kom en bil när vi var på grusvägen så vi gick ned i diket för att ge plats. Så när vi ska upp igen knuffar Snorkis mig så jag faller ned ståendes på knä, sen hör jag bara Baidah bakom mig och tänker att "nää, gå inte över mig du också", men så lyser Emil med pannlampa åt vårt håll och vi ser att Baidah har också ramlat på framknäna och står typ jäms med mig på kanten till vägen. Haha, förlåt, jag kollade såklart så hon inte hade skrapat upp benen men sen kunde jag inte låta bli att skratta, mattes flicka!

RSS 2.0