Katter och kilometrar!

Ja det är typ vad livet handlar om just nu. Mimmi ville inte bo i stallet, hon har knackat dörr i hela byn snart och frågat om nån vill ha henne. Så nu har pappa tagit hem henne för att se om hon vill stanna där istället. Min andra stallkatt som kom några dagar efter Mimmi (tror inte jag skrivit om honom?), Gösta, har iallafall stannat. Han kommer springandes som en hund när man ropar på honom, han är lite knäpp. Som att han inte vuxit upp från kattungestadiet ännu... Men han är rolig! Han har bekantat sig med pappas ena katt nu också så ja, det är katter överallt. 

Jag hade tänkt ordna en skiva längs boxväggen mot sadelkammaren där jag skulle bädda lite olika kattbäddar och så, så de fick en egen våning. Hittade en perfekt möbel att ha som trappa upp till min tänkta skiva. Men så blev det bestämt att bara Gösta blir kvar. Så då kanske det räcker med möbeln? Det finns ju plats för både matskålarna och bädd på den, och värmelampan kan bara värma en bädd iallafall.

Baidah drog ju ihop hela 62.8 km förra veckan så vi klarade äntligen målet. Den här veckan har också börjat bra, vi har gjort bort långskrittning och igår en längre ridtur på 21.9km! Höll genomsnittstempo på 12.3 km så vi låg på ganska bra! Nu har jag även börjat kolla pulsen på henne, före och efter ridtur. Jag vet inte riktigt vem jag håller på att bli, hahaha, mäta kilometrar, kolla puls, och hastighet! 


RSS 2.0