Mina fina, älskade, snälla, matvrak till hästar, ni är bäst!

Jaa. Var ska jag börja? I början kanske? 

Igår på morgonen när jag var i stallet så var det inte mycket fint hö kvar i häcken. Så jag lyfte ur det som jag tyckte hästarna kunde rensa mer i under dagen, och körde ut det äckliga ur hagen. Jag bad farfar om en ny höbal och det skulle fixas! 
Vid 16tiden ringde jag pappa som inte hört något om nån höbal och han lovade att det skulle fixas. Så efter 16 nån gång, innan middag skulle jag gissa, så öppnades hagen på vid gavel. Så öppet att hela grinden hängde i 90 grader över till den andra ingången. 
Höbalen kördes in med traktor, och hästarna hade väl fest på den nya balen hela natten skulle jag gissa.

Så jag kom till stallet imorse. Noterade att det nu fanns hö i fulla höhäcken och att hästarna stod och åt. Jag hälsade som vanligt genom att ropa hej till dem och gick sen för att byta kläder. Under tiden antar jag att Buster på vana gick till grinden för att vänta på mig, som de båda brukar göra. För när jag kom ut igen så stod han och åt gräs utanför stallet...? Farfar körde förbi med traktorn och verkade lika förvånad som jag över att Buster var där. 

När jag frågade honom så trodde han att jag var och höll på och hade lämnat grinden öppen. Men jag kom ju precis? 

Jag tog Buster i pannluggen och vi började gå tillbaks till hagen, där Baidah står och funderar över när jag hann hämta Buster? Och då ser vi båda att grinden är ju vidöppen! Så hon går ut och äter lite gräs precis utanför grinden och går sen in igen när jag och Buster kommer. 

Jag har pratat med både min far och farfar. Och jaa de kan inte neka att de glömde stänga till hagen igår. Så detta betyder att mina hästar har varit så nöjda och glada åt den ny balen att de inte märkt att det varit fritt fram att gå ut sen igårkväll, förns Buster har sitt ärende vid grinden och då upptäcker överraskningen!

Det är för mig ganska underbart, och förbryllande. Men också läskigt såklart, jag vill inte ha dem lösa eller försvunna och därför uppmärksammade jag de andra så det inte händer igen. 

Men är det inte ganska fantastiskt på något vis? 
RSS 2.0