jobba, hästa, sova, hästa, jobba

Dag 7 med jobb avklarad, bara en dag kvar innan jag får vara ledig lördag och söndag, oj vad jag längtar. Har fått för lite sömn den här veckan och det första jag gjorde när jag kom hem från arken var att somna på soffan en timme innan emil väckte mig och for till gymmet. Nu har jag en kladdkaka på svalning i frysen!!!

Baidah var väldigt duktig igår på träningen, även fast jag var mindre duktig bland. Att stanna mellan två bommar och backa är något hon ofta fattar väldigt snabbt, och det är jättekul att göra övningar som hon känns rätt så säker på. Bommen med halt och sidepass gick väldigt bra också tycker jag!
I galoppen hade jag mycket problem att låta Baidah vara och bara galoppera själv, men efter att Elin äntligen fick igenom sin vilja och jag faktiskt släppte tyglarna till slut så kändes ju allt rätt. Efteråt kändes det som att världens propp i hjärnan kanske börjat lossna. Jag måste jobba tillbaks den där känslan för allt blev som rätt. Baidah blir ofta sur om hon tycker att jag håller i henne för mycket, och det med all rätt! 
Nästa galoppövning blev en åtta över hela ridhuset med en bom i mitten. Första galoppombytet vi skulle göra så åkte jag tydligen in i väggen, jag tänkte höger och Baidah tänkte vänster, ett ärligt misstag? 
Sen rullade bytena jättefint tycker jag!
 
Efter avskrittning blev det såklart rullning i ridhuset och väl hemma så tyckte Buster att det var en jättebra idé att smita in i samma box...? Baidah tyckte han var skum och gick på kaninmatsjakt istället.

Imorse skrittade jag ut på Buster med Baidah som handhäst, för att se om Buster blir snällare om han får mer uppmärksamhet. I början höll båda ett bra tempo och det var så skönt att ha Baidah på handen, för hon håller samma tempo som hästen man rider på, det gör inte Buster. 
 
RSS 2.0