Sista oktober

Idag tänkte jag att jag far tidigt till stallet! Då hinner vi rida ut och trickträna och så hinner jag sy om den där fina kingslandpåsen jag tänkt ha till schabraken för tävling, som jag fick av Julia. Jag var tvungen att göra den större. Men jag började med påsen eftersom att farmor kunde hjälpa mig att komma igång innan hon skulle iväg. Och om det tog tid! 2 timmar gick åt till detta projekt. Och jag blev inte ens klar för undertråden gick av och jag fick inte upp den igen. Då började jag igen förstå mina vredesutbrott från syslöjden i högstadiet. Jag hatade syslöjden och symaskiner. Men nu sista tiden har det ändå gått hyfsat bra. Jag känner mig ändå händig.

Någon trickträning blev det inte, och ridningen drog över 20 minuter från min tidsplan. Men det gjorde inget, Baidah ska inte lida för att jag var seg inne. Vi hade en fin tur upp för stora backen. Inget särskilt hände väl egentligen.
Igårkväll red vi hemma på gräsbanan, efter att vi skrittat runt och travat några varv så gjorde vi en liten bana med stopp, backa, knacka ned huvud, och två skrittbommar på böjt spår, och om jag var imponerad över backningarna! De var riktigt bra, ett stort steg i rätt riktning äntligen!

RSS 2.0